Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Британці привезли до Женеви електрокар Jaguar I-Pace

На стенді компанії Jaguar у Женеві яскраво засяяв електричний автомобіль на ім҆ я I-Pace. Як не дивно, саме британці першими вивели на авторинок найбільш реального конкурента для електромобілів від Tesla. Цікаво, що Jaguar I-Pace коштуватиме від 70 тисяч євро, а це дуже непогано як для такого автомобіля. Давайте подивимось, що саме клієнти нового електрокару отримають за ці кошти.

Отже, поки Mercedes-benz EQ та Audi E-tron знаходяться у вигляді концептів, новий Jaguar I-Pace вже пішов у серійне виробництво та доступний для попереднього замовлення. Сбирання моделі I-Pace налагоджено на потужностях заводу Magna Steyr у м. Грац, який розташований в Австрії. За своїми габаритними розмірами, автомобіль виявився досить близьким до Porsche Macan. Довжина Jaguar I-Pace складає чотири метри і шістдесят вісімь сантиметрів, а колісна база наближається до трьох метрів.   

Зовнішній вигляд нового I-Pace не дає чіткого уявлення про тип кузова, який закладений у цю модель. Перед очима відвідувачів автошоу у Женеві постало щось середнє між хетчбеком і кроссовером. За задумом багатьох виробників електромобіль повинен бути універсальним та практичним засобом пересування.

Загальна потужність електричної силової установки I-Pace дорівнює 395 к.с. та 696 Нм крутного моменту. Акумуляторна батарея на 90 кВт дозволяє долати біля 500 км без додаткової підзарядки. При цьому розгін з 0 до 100 км/год триває всього 4,5 секунди. До технологічних особливостей новачка відноситься швидка зарядка, яка дозволяє зарядити акумуляторні батареї до 80% за 45 хвилин. Також, стало відомо, що на автомобіль встановлено одразу два електродвигуна, по одному на кожну вісь. Таким чином, виробнику вдалося віднайти аж 650 літрів простору для багажного відділення. На автомобілі встановлена пневмопідвіска та величезні 22-дюймові легкосплавні колісні диски.

Інтер҆ єр вражає не меньш потужно ніж екстер҆ єр! В середині електрокару нас зустрічає досить привабливе торпедо, виконане з якісних матеріалів. Але головне, що всім цим дуже зручно користуватися на відміну від органів управління в Tesla. До переліку обов҆ язкового обладнання включено навігацію, кліматичну установку, інформаційно-розважальну систему з сенсорним екраном, панорамний дах та безліч додаткового обладнання та опцій.

Новий Jaguar I-Pace рве на шматки всі існуючи шаблони в автомобілебудуванні і відкриває шлях електромобілям у світле майбутнє. Чекаємо від конкурентів продовження свята…

 

09.03.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Британці привезли до Женеви електрокар Jaguar I-Pace

Політика конфіденційності